1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Turizm Haftası heyecanı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kemer, yeni bir turizm sezonuna merhaba demenin heyecanını yaşıyor.

15 Nisan 2009 tarihinde başlayacak olan Turizm haftası kutlamaları Kemer’e ayrı bir renk katacak. Kemer Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Kemer Belediyesi ve Kemer’deki diğer kurumların desteği ile gerçekleşecek turizm haftası etkinlikleri yarın saat 10.00 da Belediye Önünde Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının çalınması ile başlayacak.

Ardından TUREM ve Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinden şiirlerin okunması, Halk Oyunları Ekiplerinin gösterisi ve sahil temizliği ile devam edecek. Sahil temizliği yapan öğrenciler saat 13.00 de Phaselis Ören yerine götürülerek, bölge gezdirilecek.

Saat 19.00 da Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde Kokteyl düzenlenecek ve Müzik Dinletisinin (Piyano Resitali) ardından da Kortej Yürüyüşü Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin önünden başlayarak gerçekleştirilecek. Korteje Mehter Takımı, Yat Yelken Kulübü, Folklor Ekipleri, Güreşçiler, Futbolcular, Tekvando Takımı, Beyzbol Takımı, Bocce Takımı, Bando Takımı,Otellerin Animasyon Ekibi,Acenteler katılırken ,kortej sonunda Belediye önü park alanında Platform üzerinde mehter takımının gösterisi havai fişek gösterileri ile birlikte gerçekleşecek.

Ayrıca hafta boyunca 2. Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen 2.TURHAF Futbol Turnuvası Ödül Töreni de 22 Nisan 2009 günü saat 21.00 de Monte Kemer Halı Sahasında gerçekleştirilecek. Turizm haftası nedeniyle Kemer Müftülüğünce 17 Nisan Cuma Günü Cuma namazında konu ile ilgili hutbe verilecek ve PTT Müdürlüğünce Turizm Haftası boyunca posta işleme merkezindeki ücret alma makinelerinden klişe geçirilmesi gerçekleştirilecek.

KEMER BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜL, “ TURİZM OLMAZSA OLMAZIMIZ..”
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Turizm Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamasında, “Kemer olarak yeni bir turizm haftası ile 2009 yaz sezonuna merhaba demenin heyecanını yaşıyoruz. 1980’li yıllardan itibaren hızla gelişen turizm sektörü artık Kemer’in vazgeçilmezi olmuştur. O tarihten bu yana artan kapasite beraberinde istihdam sağlamış ve bu konuda binlerce kişi turizmden geçinmektedir. Turizmin Kemer için, olmazsa olmazı olduğunu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı, hizmetlerimizi de turizm odaklı olarak gerçekleştirmekteyiz. Yaz döneminde oldukça iyi geçen bir sezon ancak kış turizmindeki sessizliğin de ortadan kalkması için Kemer Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Bölgemizdeki tüm kurumlar ile ortaklaşa geliştirilecek projelere her zaman destek olacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 22:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?