22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Turizmcilerin portakal standı talebi

Finike de tarihi turistlik yerlere gezi düzenleyen turizm seyahat acenteleri Finike’nin giriş ve çıkışlarında Portakal satış tezgahları ve stantlar kurulmasını istediler.

Finike de tarihi turistlik yerlere gezi düzenleyen turizm seyahat acenteleri Finike’nin giriş ve çıkışlarında modern Portakal satış tezgâhları ve stantlar kurulmasını istiyorlar Finike’nin çıkışında satış yapan Portakal satıcısı Mehmet Dündar çok zor koşullarda portakal sattıklarını belirtti.

Balıkesir’den Finike ve Demre deki tarihi ve turistlik yerleri gezi düzenleyen Nestar, Lady, Kazdağ turizm seyahat acentesi yetkili sorumlusu Yeter Çelik bu kadar güzel bir Portakal’ın daha iyi şartlarda ve güzel bir tezgahta satılması gerektiğini kendilerinin gezi düzenledikleri turistlere iyi bir ortamda Portakal suyu içiremediklerini belirtti.

Finike Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Uygun ise “Dünyanın en kaliteli Portakalı olan Finike Portakalının üretildiği yer olan Finike’de modern ahşap tezgahlarda ilçenin giriş ve çıkışlarında sergilenmesi gerekir. Portakal suyunun sağlıklı ortamlarda sıkılarak satılması için belediyelerin sorumluluk alanlarında satıcılara her türlü kolaylığı sağlaması gerekir” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 17:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?