21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turizmciye de halk ekmek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ürettiği sağlıklı ve kaliteli ekmeği turizmcinin ve yemek fabrikalarının hizmetine de sunuyor.

Türkiye'nin en modern ve en büyük fabrikası olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, turistik tesisler ile yemek fabrikalarının ekmek ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvadı. Ürettiği sağlıklı ve kaliteli ekmeği genellikle halk ekmek büfeleri aracılığıyla Antalya halkının hizmetine sunan Halk Ekmek, 6-9 Şubat'ta Expo Center'da düzenlenecek olan Yiyecek-İçecek Fuarı'na katılacak.

Tesis yetkilileri, burada açacakları standda normal, kepekli ve köy ekmeklerini görücüye çıkararak, el değmeden üretilen ürünlerini herkesin daha yakından tanımasını hedefliyor. Halk Ekmek Fabrikası Müdürü Recai Saylık, yaptıkları AR-GE çalışmaları sonucunda, ekmeğin lezzetinin daha belirgin bir hale geldiğini belirterek, “Antalya halkının bu lezzeti tatmasını istiyoruz. Amacımız bu lezzeti daha geniş kitlelere ulaştırabilmektir” dedi.

Saylık şöyle konuştu: “İddia ediyoruz, sadece Antalya'da değil, Türkiye'de hiçbir tesis, bizdeki ekmek kalitesini yakalayamaz. Antalya yabancıların en yoğun ziyaret ettiği bir yer. Biz turistlere de toplu ekmek tüketen yemek fabrikaları ile kamu-özel kuruluşlarına da bu kaliteyi ulaştırmak istiyoruz.”

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 15:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?