7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Türk adaletine güveniyoruz

Antalya’da 17 yaşındaki Alman genci M.W.’nin cinsel tacizine uğradığı iddia edilen 13 yaşındaki İngiliz kızı C.L.M., Manchester’da okula giderken görüntülendi.

 

Polisten basına karşı koruma isteyen C.’un ailesi, Alman basınına "Türk adaletine güveniyoruz. Daha fazla bir şey söylemek istemiyoruz" mesajı verdi. Manchester polisi, ailenin Alman basınının takibinden rahatsız olduğunu, bu nedenle koruma istediğini belirtti.



ANTALYA’da tatil yaparken 17 yaşındaki Alman genci M.W.’nin cinsel tacizine uğradığı öne sürülen C.L.M. ve kızkardeşinin görüntüleri, Alman N24 ve Pro7 televizyon kanallarında yayınlandı. Bild Gazetesi de kızın arkadan çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamayı tercih etti. Pileli etek, mavi ceket, beyaz gömlekten oluşan üniformasıyla okula giden C., beyaz çorap ve siyah makosen ayakkabı giymişti.



Manchester Polisi, ailenin özellikle Alman basınının takibinden rahatsız olduğunu, bu nedenle koruma istediğini belirtti. C.’a bundan böyle polis koruması verilecek.



C.’un annesi Heather M, ailesi adına M.W’nin ailesiyle görüşme niyetinde olmadığı ve "Türk adaletine güvendiği" mesajını verdi. Manchester’ın Oldham semtinde C.’un ailesine komşu olan Tracy isimli bir kadın, Pro7’e yaptığı açıklamada, "Aile çok inançlı bir aile, sık sık kiliseye giderler. Bildiğim kadarıyla C.’nin bugüne kadar hiç erkek arkadaşı olmadı" dedi.



N24’ün muhabirinin C. ile ilgili yorumları ise, "13 yaşındaki kız, yaşından büyük gösteriyor. İnsan 15 yaşında olduğuna çok kolay inanabilir" şeklinde oldu. Cinsel tacizle suçlanan Marco da kızın 13 değil, 15 yaşında olduğunu sandığını söylemişti.



Aile adına Alman RTL televizyonuna konuşan Shaun Robinson ise; "Size kameralar önünde söyleyebileceğim şey, ailenin Türkiye’de korkunç bir olayla karşı karşıya kaldığı. Şimdi aile travmayı atlatabilmek için yalnız bırakılmayı istiyor. Hüküm verildikten sonra aile gerekli açıklamayı yapacak" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 10:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?