16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Türk geceleri ilgi görüyor

OTELLERDE TÜRK GECESİ

Antalya'nın Kemer ilçesinde faaliyet gösteren otellerde düzenlenen Türk gecesi turistlerden büyük ilgi gördü.

Turizmin başkenti Antalya çeşitli ülkelerden gelen turistlere ev sahipliği yaparken, otellerde konaklayan yabancı turistlere yönelik Türk geceleri düzenleniyor.

Kemer ilçesinde faaliyet gösteren Kiriş Starlight ve Blue Sky Otel'de düzenlenen "Türk Gecesi" görülmeye değerdi. Geceye özgü yöresel Türk damak tadı olan yemekler yapılırken, milli forma giyen başında fes bulunan garsonlar turistlere yemek ikramında bulundu.

Yemeklerin yenilmesinin ardından otellerin bahçesinde geleneksel "Türk Gecesi" düzenlendi. Gece otelde görevli animatörler Miºa, Tüda, Nastya ve DJ Emir taraf?ndan otelde kalan misafirlerin çocuklar?na yönelik haz?rlanan "Dünya Çocukları" adlı çocuk gösterileri ile başladı. Çocuk gösterilerinin ardından gecede "Akdeniz Iº?klar?" dans gösteri gurubu sahne aldı. Çeşitli bölgelere ait oyunları giydikleri yöresel kıyafetlerle sergileyen oyuncular izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin

finalinde otelde konaklayan Rus misafirler ve Türk misafirler birlikte horon oynayarak dostluk mesajları verdi.

Geceyle ilgili açıklamalarda bulunan Kiriş Starlight ve Blue Sky Otelleri'nin Genel Müdürü Mahmut Ceylan anlamlı mesajlar verdi. Ceylan, "Türk örf ve adetlerimizi burada ağırladığımız kouklara tanıtmak. Onlarla dayanışma ve kaynaşma içinde unutulmaz bir gece yaşatmak. Onların hafızalarında Türkiye'ye ve Türklere ait güzel şeyler bırakmak. Türk kültürünü ve misafirperverliğini dünyaya tanıtmak" dedi.

OTELLERDE TÜRK GECESİ
OTELLERDE TÜRK GECESİ
OTELLERDE TÜRK GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 11:36:01
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 12:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?