8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türk gençten tecavüz iddiası

Alanya'da Hollandalı bir turist, oral yoldan ilişkiye girdiği iddia edilen gençle birlikte karakolluk oldu. Vatandaşların şikayeti üzerine gözaltına alınan turist ve Türk genç, karakolda ifade verdi. 

Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesine geçtiğimiz hafta tatile gelen ve yarın Hollanda'ya dönecek olan Theo Gruts (69) isimli turist, Damlataş sahili girişi Dinek mevkiinde banklarda oturduğu sırada yanına gelen M.Ç. (20) ile tanıştı. M.Ç.'nin kendisinden sigara isteğini kırmayan Hollandalı turist, daha sonra birlikte Damlataş Plajı'na indi. Plajda M.Ç.'nin sırtına güneş kremi sürmesini isteyen Hollandalı turist, Türk gencinin cinsel organını tutmak istedi. Bu isteğe karşı çıktığı iddia eden M.Ç. ifadesinde şu iddialarda bulundu: 

"Beni tokatlamaya başladı. Ardından benim cinsel organımla oral yoldan ilişkiye girmek istedi. Karşı koydukça beni tokatladı" dedi.
Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri Damlalaş Plajı'nda genç ile turisti gözaltına alarak Saray Polis Merkezi'ne getirdi. İfadesi alınan genç serbest kaldı. Karakoldan çıkan M.Ç. adlı genç, kameraları karşısında görünce tepki gösterip yüzünü kapattı. Basın mensuplarına küfür eden gencin bir süre önce İstanbul'dan geldiği, uzun yıllardır çocuk yuvalarında yaşadığı öğrenildi.
Şiddet uygulamadığını, gönüllü olarak ilişkiye girdiklerini iddia eden Hollandalı turist ise, polis otosuna bindirildikten sonra Alanya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Büro Amirliği'ne teslim edildi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2007 Pazar 23:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?