1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türk Müziği Günleri finali

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen 'Türk Müziği Günleri' muhteşem bir törenle sona erdi.

ATSO'nun yeni hizmet binası içinde yer alan ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda üç gün boyunca sahneye çıkan müzik toplulukları ve sanatçılar, Antalyalılara müzik ziyafeti sundu.
Türk Müziği Günleri, bu yıl, 13 Türk Sanat Müziği Korosu, 7 Türk Halk Müziği Korosu olmak üzere toplam 20 topluluğun katılımıyla görkemli bir organizasyona dönüştü. Türk Müziği Günleri'nde Antalya ve bölgesindeki il ve ilçelerdeki müzik topluluklarının yanı sıra, tanınmış ses sanatçıları Akif Özüşen, Bahadır Özüşen, Adnan Mungan, Bekir Ünlüater, Sabahattin Gülümser ve Elif Bilge Kurtuldu verdikleri konserler ile müzikseverlerden büyük alkış topladı.

Türk Müziği Günleri'nin kapanış gecesine ATSO Yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Antalya, Isparta, Burdur, Bucak, Alanya, Manavgat, Kumluca, Yalvaç ve Dinar'dan oda ve borsa başkan ve yöneticileri ile belediye başkanları da katıldı.Gecede konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Türk Müziği Günleri'nin ATSO Kuruluş Yıldönümü etkinliklerinin önemli bir parçası haline geldiğini söyledi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın her zaman kültür ve sanat çalışmalarına destek verdiğinin altını çizen Budak, "Kültür ve sanat hayatına desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Bu vesile ile organizasyona sponsor olarak katkı sağlayan kurum ve üye firmalarımıza, bu şenliğe gönüllü olarak katılan tüm korolara, sanatçılarımıza ve sanatseverlere sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ATSO Müzik Günleri'ne destek veren kurum ve kuruluşlar ile sponsorlara birer teşekkür plaketi verilmesiyle devam eden gece Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Sanat Müziği sanatçısı Bekir Ünlüataer'in konseriyle sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 12:40:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?