1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türk Polisi 164 yaşında

Trafikten Sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Etli, Emniyet Teşkilatı'nın 164. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ı ziyaret ederek Polis Haftası etkinliklerine davet etti. Başkan Akaydın, huzur ve güven sağlayan polis teşkilatına her zaman destek olacaklarını söyledi.

Emniyet Teşkilatının 164'ncü Kuruluş Yıldönümü, Antalya'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Trafikten Sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Etli, beraberinde polis memurları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti. Etli, Başkan Akaydın'a polis haftası etkinliklerinin davetiyesini verdi.

BELEDİYE İLE İÇ İÇE ÇALIŞIYORUZ

Antalyalı bir polis ve doktor babası olduğunu belirten Etli, "Bu nedenle doktor bir belediye başkanını ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Emniyet Müdürümüz Feyzullah Arslan şehir dışında olduğu için ziyarete katılamadı. Bu nedenle kendisinin sevgi ve saygılarını iletiyorum" dedi. Trafikten sorumlu olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını belirten Ramazan Etli, "Yıllardır trafiğin başındayım. Her zaman belediye ile iç içe çalıştık. Trafik birimleri olarak her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

POLİSE HER ZAMAN DESTEĞİZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Polisin hayatında her zaman önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Akaydın şunları söyledi: "Cerrah olmam nedeniyle, adli olaylarda, her zaman polisle işbirliği içinde çalıştık. Cerrah gurubu, polisin ayrılmaz parçasıdır. Antalya'da huzur ve güveni sağladıkları için kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerine her zaman her konuda destek olacağız." Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Etli, Başkan Akaydın'a polis teşkilatına olan katkılarından dolayı plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 18:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?