22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türkiye, Emlak Fuarı'nda tanıtıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 2008 Dom Expo Fuarı'nda, Gold City Turizm Kompleksi açtığı stantla Türkiye'yi ve Antalya'yı tanıttı.

Moskova'da düzenlenen 2008 Dom Expo Fuarı'na 41 ülkeden 140 firma katıldı. Gastiniy Dver Fuar Merkezi'nde açılışı yapılan emlak fuarına Türkiye'den Gold City Turizm Kompleksi katıldı.

Fuarın açılış günü yapılan kurdele kesim seremonisinde Türkiye adına kürsüye çıkan Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan katılımcılara Antalya ve Alanya hakkında bilgi verdi. Alanya'da yılın 300 gününün güneşli geçtiğini söyleyen Doğan, şunları söyledi:

"Alanya'da 10 bin üzerinde yerleşik yabancı var. Türkiye'de en çok yabancı Alanya'da. Son yıllarda en çok yerleşenler Ruslar. İki bin üzerinde Rus gayrimenkul sahibi oldu. Bunların tercih etme sebebi deniz kum tarih güzellikleri yanı sıra her türlü turistik ve
sportif etkinliklerin olduğu önemli ilçe olması." Fuara Türkiye'yi temsilen katılan Gold City Turizm Kompleksi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Doğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Alanya'da yabancıların en çok tercih ettiği Gold City, Alanya'nın en büyük ve modern tesisi. Ben Avrupa'da ve Türkiye'de çok tesis gördüm. Ancak Gold City en büyük ve en güzel tesis. Yaşadığınız hayatta cenneti arıyorsanız Gold City'de bulacaksınız."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 18:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?