21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turnuvanın şampiyonu Havaş

TURNUVANIN  ŞAMPİYONU HAVAŞ

Havalimanı Hudut Sağlık Tabip Başkanlığı görevini yürütürken yaşamını yitiren Nihat Kalkavan anısına düzenlenen geleneksel 5. Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Hava Limanı Hudut Sağlık Tabip Başkanı Nihat Kalkavan, düzenlenen 5.Saha Futbol Turnuvası ile bir kez daha anıldı. Finalda karşılaşan Havaş ve Çelebi Yer Hizmetleri personellerinin mücadelesinde Havaş maçı 8-7 kazanarak bu yılki turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvayı Nihat Kalkavan'ın eşi Azize Kalkavan ve oğlu Mert Kalkavan da izledi. Azize Kalkavan, 14 Şubat'tan bu yana karşılaşmaları yöneten hakem triosundan Özay Tabur, Serhat Garip, Cemil Torun'a plaketlerini takdim etti. Turnuva süresince sağlık hizmetini aksatmadan yürüten MMS Polikliniğine teşekkür plaketini ICF Airport Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş takdim etti

Şampiyon takımın plaket ve madalyalarını Vali Yardımcısı Ahmet Yavuz takdim etti. İkinci olan Çelebi Yer Hizmetleri takımına ödülünü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Turgay Çalışkan verdi. Turnuva üçüncüsü Emniyet Spor takımına ödülünü ise DHMİ Baş Müdürü Osman Serdar verdi.

TURNUVANIN  ŞAMPİYONU HAVAŞ
TURNUVANIN  ŞAMPİYONU HAVAŞ
TURNUVANIN  ŞAMPİYONU HAVAŞ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 10:04:05
Güncelleme :9 Nisan 2011 Cumartesi 12:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?