22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Turnuvanın şampiyonu kim?

DR. NİHAT KALKAVAN TURNUVASI SONA ERDİ

Antalya Hava Limanı’nda uzun yıllar Doktor olarak hizmet veren ve tüm personel tarafından çok sevilen Nihat Kalkavan’ın ölümünün 4. yılında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. 23 Takımın katıldığı uzun maratonun sonunda şampiyon Hava Meydanları Komutanlığı takımı oldu.

Yoğun katılımın olduğu final maçında 4. yıl önce hayatını kaybeden Dr. Nihat Kalkavan’ın Annesi Hatice Kalkavan Samsun’dan gelerek etkinliğe katıldı. Nihat Kalkavan’ın Antalya’da yaşayan Eşi Azize Kalkavan, Vali Yardımcısı ve Hava Limanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, Polis Teftiş Kurulu Antalya Bölge Başkanı Emniyet Müdürü Nadir Melha, Hava Savunma Albay Hasan Basri Çelikoğlu, ICF yönetim kurulu üyesi Yaşar Döngel, ICF Güvenlik Koordinatörü Natık Canca, ICF yönetim kurulu üyesi Abdullah Keleş çok sayıda birim personeli Hava Meydanları Komutanlığı ile HAVAŞ arasında oynana final maçını izledi. Final maçını izleyen Dr. Nihat Kalkavan’ın Annesi Hatice Kalkavan oğlu hakkında yapılan övünç dolu sözler karşısında zaman zaman göz yaşına boğuldu.

Vali Yardımcısı ve Hava Limanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, birincilik kupasını takdim etmeden önce yaptığı konuşmada Nihat Kalkavan’ın böylesine sevgi seli güzelliğinde izlenimler ve hatıralar bırakması ve bu sevgi etrafında herkesin toplanmasını başarabilmiş insan olmanın onurunu herkese yaşatmasının örnek alınacak davranış olduğunu söyledi. Öte yandan turnuvanın ikincisi HAVAŞ olurken üçüncü ise URART Futbol takımı oldu. Dereceye giren takımların ödüllerini takdim eden Dr.Nihat Kalkavan’ın eşi Azize Kalkavan, “Eşimin hatıralarını yaşatıldığı bu coğrafyada ve turnuvada bulunmaktan ve bu turnuvanın devamını bir kez daha görmekten büyük mutluluk duydum bahtiyar oldum. Ailem adına bunu sürükleyen herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öte yandan Polis Teşkilatın 165.yılı nedeniyle kupa ve ödül töreni sonrası saha ortasında pasta kesildi.

DR. NİHAT KALKAVAN TURNUVASI SONA ERDİ
DR. NİHAT KALKAVAN TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 10:28:01
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 18:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?