21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

TÜSİAD Başkanı Sabancı Antalya'da

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, bugün ALSİAD’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonunda Sabancı’nın midesi ağrıdığı için korumaları eczaneden 3 milyon 850 bin liralık ilaç aldı. Eczacı parayı almayınca, aracından inen Sabancı zorla parayı vermek istedi ama buna muvaffak olamadı.

ALSİAD’ın davetlisi olarak bugün Alanya’yı ziyaret eden TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, saat 12.00’de ALSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Saat 13.30’da ise Alanya Ticaret Odası’nda (ALTSO) bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından bir süre Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Taç’la sohbet eden Ömer Sabancı, "Türkiye’de bazı çevreler işin hep olumsuz yanına bakıyor. AB’den olumsuz bir karar çıkması ihtimali yüzde 5. Artık iyi şeyler düşünmeliyiz" dedi.

Görüşmenin ardından ALTSO binasından Ford marka araçla ayrılan Ömer Sabancı, neden Toyota marka bir araca binmediği sorusuna, "Bu araç kiralık" cevabını verdi.

Programında Alanya Kalesi ziyareti de olan Ömer Sabancı, midesi ağrıdığı için bu geziyi iptal etti. Bunun üzerine Sabancı’nın korumaları bir eczaneye girerek mide alıcı aldılar. Eczane sahibi Enver Hatipoğlu, Ömer Sabancı’yı tanıyarak korumalardan para almadı. Korumaların bunu söylemeleri üzerine aracından inen Sabancı, yanına kadar gelen Eczacı Enver Hatipoğlu’na parayı vermek istedi. Sabancı tüm ısrarlarına rağmen parayı veremeyince, Hatipoğlu’na teşekkür ederek aracına bindi.

antalya
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 09:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?