1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü: 'Sadece hizmet üreteceğiz'

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nın 1. Olağan Kongresi’ne katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Siyasette muradımız milletimizin umudunu ve sevincini büyütmektir. Kamu gücünü kullanırken asla ve asla istismar yollarına sapmadık, sapmayacağız. Sadece ve sadece hizmet üreteceğiz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nın 1. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada Antalya’ya ve Kepez’e hizmet mesajı verdi.

Tütüncü, vatandaşların 29 Mart’tan sonra Kepez’de, AK Partili bir belediye başkanı ile yola devam etme iradesini ortaya koyduğunu anımsatarak, “Seçimlerden sonra bize önemli bir görev düşüyor. Antalya’da, AK Partili bir belediyenin neler yapabileceğini, halkımıza, milletimize Antalya’mıza hizmet noktasında 7 gün 24 saat nasıl çalışacağını hep beraber göstermeliyiz. Antalya’yı, dünyanın marka kentlerinden biri haline nasıl getirebiliriz? Bunun mücadelesini verdik, vereceğiz. Antalya’da yapılan hizmetleri herkes biliyor ve görüyor. Yıllar yılı aksamış hizmetlerin Antalya’ya, AK Parti iktidarıyla, AK Parti belediyeler eliyle geldiğini herkes biliyor.” dedi.

BİZLER HEP ANTALYA’NIN KAZANMASINI İSTEDİK

29 Mart Yerel Seçimleri’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde milletin tercihinin farklı tecelli ettiğini dile getiren Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler AK Partililer olarak hep şunu söyledik:

Demokrasilerde asıl olan milletin iradesidir. Millet kendini hangi iradenin yönetmesini istiyorsa, AK Partililer olarak biz de bu iradeye saygı duyduk. Sandıktan çıkan her türlü neticede başımızın, gözümüzün üstünde kıymetini buldu. Antalyalılar’ın Büyükşehir’de ve diğer ilçelerde vermiş olduğu karar da başımızın, gözümüzün üstündedir. Bizler hep Antalya’nın kazanmasını istedik. Her zaman Antalya kazansın, biz kaybetmeye razıyız, dedik. Ama işte görüyorsunuz. Seçimlerden bu yana 50 gün geçti. Neler yapıldığını, neler yapılamadığını gayet iyi biliyorsunuz. AK Parti’nin 2004 yılında geldiği ilk 50 güne bakın, şimdi aynı Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Mart’tan sonraki ilk 50 gününe iyi bakın. Benzerliklerin, farklılıkların neler olduğunu Antalya kamuoyu gayet iyi biliyor. Bizler kamu gücünü kullanırken asla ve asla istismar yollarına sapmadık, bundan sonra da sapmayacağız. Sadece ve sadece hizmet üreteceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 15:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?