1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü dostluk yemeğine katıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anadolu Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi’nin yemeğine katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anadolu Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi’nin, Gönül Sofrası’nda düzenlediği dostluk yemeğine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Tütüncü, “Anadolu aydınlanmasının en önemli simge isimlerinden biri olan Hacı Bektaşi Veli’nin yoluna boş koymuş sizler, bizim dostumuzsunuz, canımsınız, ciğerimsiniz.” dedi.

Başkan Tütüncü, Anadolu Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi’nin, heyecanını, sevincini paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Bizler farklı düşüncelere, inanışlara ve değerlere sahip olabiliriz. Ama bu bizim toplumsal olarak birlik ve beraber olmamız önünde engel değildir. Yunus’un diliyle ifade edecek olursak, ‘Ben gelmedim da'vi için benim işim sevi için/ Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim.”

Aralarındaki gönül köprüsünün dostluk yemeği gibi organizasyonlarla daha da güçleneceğini belirten Tütüncü, “Böylesi organizasyonları böyle birlik ve beraberliğimizi perçinlemeye, güçlerimizi güçlendirmeye dönük olarak kullandığımız sürece toplumsal huzurumuz, mutluluğumuz çok daha farklı bir anlam kazanacak. Yeni seçilen bir belediye başkanıyım. Beni davet ettiğiniz her yerde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarım.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 11:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?