1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü ev ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri kepez bölgesinde muhtar ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Tütüncü ve beraberindekiler, kepezde bölgesinde bulunan Yükseliş, Zafer, Yeşiltepe, Çamlıbel, Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya ve Kütükçü mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Tütüncü’ ye hayırlı olsun dileklerini ileten Kepezli muhtarlar, “Kepez’de 5 yıllık AK Parti belediyeciliği döneminde yapılan hizmetlerden son derece memnunuz. Erdal başkanımızın yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki sizde başkanlığa geldiğiniz andan itibaren bu hizmetlere devam edeceksiniz” dediler.

Muhtarlarla bir süre sohbet eden Tütüncü, “Muhtarlar mahallelerinin idari amirleridir ve mahallelerinde yaşanan sıkıntıları da en iyi bilen sizlersiniz. Tabi ki bizler de dersimize iyi çalıştık. Erdal başkanımızın 5 yılda yapmış olduğu hizmetlere bayrağı biz devir alarak devam ettireceğiz. Bizler Kepezimizi sizlerle beraber birlik ve beraberlik içinde yapılması gereken çalışmaları birlikte yapacağız. Kepez’i birlikte yöneteceğiz. Ne aldatan ne de aldatılan olacağız. Ak Parti’nin şeffaf ve temiz siyaset ilkesinden ödün vermeden, çıktığımız bu yolda hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretlere, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 17:22:30
Güncelleme :31 Ocak 2009 Cumartesi 17:30:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?