1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü 'Hizmete devam' dedi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet yolculuğu sırasında ciddi süreçlerle karşılaşacaklarını belirterek, “Önemli olan yılgınlığa düşmeden, yorgunluğa kapılmadan, daha büyük işler yapacağımıza inanarak, bu yolculuğa devam etmektir.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın 1. Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongrede konuşan Tütüncü, yeni kurulan ilçelerde kongre heyecanın güzel bir şekilde yaşandığını belirterek, kongreleri gerçekleştirmek suretiyle parti teşkilatlarının kurumsallaşmasına katkı sağlandığını söyledi.

Millete hizmet etmek için yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Tütüncü “Bu yolculuk esnasında ciddi süreçleri hep beraber yaşayacağız. Önemli olan, yılgınlığa düşmeden, yorgunluğa kapılmadan, her zaman daha büyük işler yapacağımıza inanarak, bu yolculuğa devam etmektir.” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne millete hizmet etmeyi merkezine yerleştirdiğini de kaydeden Tütüncü, hizmet odaklı siyaset anlayışıyla, insan mutluluğunu ön plana çıkaracak siyaset algısını hakim kılma mücadelesini verdiklerini ifade eden Tütüncü şöyle konuştu:

“Bir araya gelerek, daha güçlü, kuvvetli, kudretli olarak her yeni güne taze bir başlangıç olarak kabul edeceğiz. Ufuklara doğru hareket edeceğiz ve bir ekip olarak güç toplayacağız, kudret tazeleyeceğiz. Konyaaltı İlçe Teşkilatımızın 1. Olağan Kongresi hayırlı olsun. Yeni yönetim, teşkilatımızı iyi günlere taşıyacaktır. Toplumun bütün kesimlerini temsil eden yeni yönetim de AK Parti’nin siyaset ilkeleri içerisinde memlekete, insanlığa hizmet edecektir.”

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 14:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?