1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü işçilerle kahvaltıda buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 200 çalışanıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 200 çalışanı ile kahvaltı yaptı. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu, Hizmet- İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne’nin de katıldığı kahvaltıda Tütüncü, personeliyle sohbet etti, dertlerini dinledi.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne, banka promosyonu olarak belediye personeline 679 TL ödeme yaptığı için Tütüncü’ye teşekkür etti. Bu ödemenin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirten Pilevne, “Banka promosyonunun tamamını işçiye ödemesi Türkiye’deki tüm belediye işçileri için örnek teşkil etti” dedi.

BELEDİYENİN PERSONELİNE BORCU OLMAZ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, banka promosyonunun belediye personelinin hakkı olduğunu ve bu promosyonun tamamını belediye çalışanlarına ödediklerini ifade etti. Tütüncü, belediyenin personeline borçlu olamayacağına belirterek, şunları söyledi:

“Göreve geldiğim vakit hesapları incelerken, belediyenin geçmiş dönemde personeline ciddi oranda borcu olduğunu gördüm. Belediyenin personeline borcu olmaz.Bizim dönemimizde personelimizin alacağı kalmayacak. Birlik ve beraberlik içerisinde Kepez’e çok güzel hizmetler yapacağız. Bizler sizi düşüneceğiz, sizler de Kepez halkına yapacağımız hizmetleri düşüneceksiniz.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 14:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?