1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den Arslan'a şilt

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tayini çıkan Antalya İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan’ı, ‘Malum Yerdesiniz, Antalyalılar’ın gönlündesiniz’ yazılı bir şiltle uğurladı.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yurt dışına Güvenlik Ataşesi olarak atanan Antalya İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye veda ziyaretinde bulundu.

Tütüncü’ye Emniyet Teşkilatı ile olan güzel diyalogunu devam ettirmesi dileğinde bulunan Feyzullah Arslan, “Bundan sonrada her konuda Kepez Belediyesi’nin yanındayım. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün Türkiye birincisi olan 'Güller Solmasın, Analar Ağlamasın' adlı eğitim projemize, bundan sonraki süreçte de desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya’ya yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan’a teşekkür ederek, “Antalya’da unutulmayacak bir emniyet müdürü portresi çizdiniz” dedi

8 Temmuz’da Antalya’dan ayrılacak olan Feyzullah Arslan, ‘Güller Solmasın, Analar Ağlamasın’ eğitim projesine desteklerinden dolayı Tütüncü’ye gül hediye ederken, Başkan Hakan Tütüncü ise Feyzullah Arslan’a, başarılı hizmetlerinden dolayı ‘Malum yerdesiniz, Antalyalılar’ın gönlündesiniz’ yazılı bir şiltle teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 17:32:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?