1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den bayram ziyareti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı’nda, muhalefet partilerinin meclis üyelerini ziyaret ederek, örnek bir davranış sergiledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye meclisinin, CHP Grup Sözcüsü Şahali İnce’ye ve MHP Grup Sözcüsü Reşat Oktay’a bayram ziyaretinde bulunarak, siyasette özlenen bir tabloyu gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü protokolle bayramlaşan Başkan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte Kepez Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Sözcüsü Şahali İnce’ye ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Sözcüsü Reşat Oktay’a bayram ziyaretinde bulundu.

Tütüncü çifti ilk olarak MHP Grup Sözcüsü Oktay’ı, evinde ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, çiçek takdim ettiği Oktay’ın ve diğer MHP’li Kepez Belediye Meclis Üyeleri’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Tütüncü çifti, daha sonra CHP Grup Sözcüsü Şahali İnce ile evinde bir araya geldi. Tütüncü, çiçek sunduğu İnce’nin ve diğer Kepez Belediye Meclis Üyeleri’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Tütüncü, her iki ziyarette yaptığı, yapacağı hizmetleri paylaştı, muhalefet partilerinin grup sözcülerinin, Kepez’deki sorunlarla ilgili çözüm önerilerini dinledi.
Bayramların, küskünlüklerin, dargınlıkların, kavgaların unutulduğu, kardeşliğin, dostluğun ön plana çıktığı günler olduğunu anımsatan Kepez Belediye Başkanı, şunları söyledi:

“Birlik ve beraberliğin anlam kazandığı bayram günlerinin sevincini meclis üyelerimizle paylaşmak istedim. Bayramın, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını umut ediyorum. Kepez Belediye Meclisi’ndeki bütün meclis üyeleri benim yol arkadaşımdır. Hepsini seviyorum ve değer veriyorum. AK Partili meclis üyesi benim için ne kadar değerli ve önemliyse CHP’li, MHP’li meclis üyeleri de o kadar değerli ve önemlidir.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 13:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?