1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den çocuklara hediye

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den, büyük önem verdiği çocuklara, çocuk şenliği hediyesi geldi. Kepez Belediyesi’nin 1. Çocuk Şenliği’ne katılan Tütüncü, takdirname ve teşekkür alacak öğrencileri hediye ile ödüllendireceğini söyledi.

Kepez Belediyesi, düzenlediği 1. Çocuk Şenliği’yle, çocukları eğlence ile buluşturdu. 4 gün süren Kepez Belediyesi 1. Çocuk Şenliği’nde çocuklar, Kepez Belediyesi Spor Tesisleri alanında kurulan oyun parkında oynadı, şarkı söyledi, dans etti, animasyonlarla güldü. Binlerce Kepezli çocuk, şenlikte eğlencenin tadını çıkardı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de şenlik alanını ziyaret ederek, çocukların eğlence sevincine ortak oldu.

Tütüncü, 1. Çocuk Şenliği ile yarınlarımız olan çocukları eğlence ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şenlikle çocuklara güzel bir hediye verdiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “4 gün boyunca çocuk şenliğinde doyasıya eğlendiniz. Şenlikten de memnun kaldınız. Sizleri memnun edebilmek, bizleri de çok memnun ediyor. Çünkü sizler sevinçli olunca, bizler daha da neşeli oluyoruz. İnşallah belediyemizin bu tür çalışmaları, organizasyonları devam edecek” dedi.

Şenlikte, çocuklara bir de sürpriz yapan Tütüncü, “Bana bir söz vereceksiniz. Sizden şunu istiyorum, Bu dönem derslerinize çok çalışacaksınız ve takdir alacaksınız. Takdir ve teşekkür alan her öğrenciye özel bir hediye vereceğiz. Kepez’de takdir alan öğrencilerimiz, benden özel bir hediye alacaklar. Sizlerin güzel şartlarda eğitim görmesi, ülkemizin yarınlarında çok daha başarılı olabilmeniz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 10:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?