1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü’den Dere’ye ziyaret

TÜTÜNCÜ’DEN DERE’YE ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret ederek, oda seçimlerinde başarılar diledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası başkanlığına yeniden aday olan Adlıhan Dere’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda seçimlerini tek adayla gerçekleştireceklerini belirten Dere de, gazete bayii ve büfeciler esnafı için yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili Tütüncü’ye bilgi verdi.

Oda Başkanı Dere, Başkan Tütüncü’nün esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydederek, “Sayın Başkan’ın, esnafın dertleriyle dertlenmesi, sıkıntıların çözümü için çalışmalar yapması bizleri mutlu ediyor. Esnaf adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de birlikte esnafın problemlerinin çözümü için çalışacağız. Büfe yerlerinin daha çağdaş hale getirilmesi ile ilgili düşüncemiz var. Kepez’e, modern bir kent kimliği kazandırmak isteyen Sayın Tütüncü’nün bu projeye destek vereceğine inanıyorum.”

Başkan Hakan Tütüncü de, Adlıhan Dere’ye, oda seçimlerinde başarılar dileyerek, “Seçimin, esnaf için hayırlar getirmesini diliyorum. Sayın Dere’nin adaylığı hayır uğurlu olsun. Bu demokratik yarışı en güzel şekilde neticelendireceğinize inanıyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 15:59:01
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 17:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?