1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den eğitime destek sözü

Antalya Kütükçü İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Eğitim gönüllüsü olarak ilçedeki okullarımızın sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. Eğitimin yüzde yüz destekçisiyiz. Sözle değil, özde eğitimin yanındayız” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okulları ziyaret ederek, sıkıntıları yerinde görmeye ve çözmeye devam ediyor. Tütüncü, kepez bölgesindeki Kütükçü İlköğretim Okulu’na da giderek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kütükçü İlköğretim Okulu’nun öğrencileri, Türkiye’nin en genç belediye başkanıyla tokalaşmak ve imza almak için birbirleriyle yarıştı. Çocukların sorunsuz, modern bir Kepez’de yaşaması için çalışan Tütüncü de, öğrencilerin ilgi ve sevgisini karşılıksız bırakmadı.

İlçedeki okullarda yaşanan sıkıntıları bildiğini anımsatan Tütüncü, “Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak belediyelerin görevi olmasa da yavrularımızın iyi şartlarda eğitim görebilmesi, fiziksel ve bedensel gelişimlerini sağlıklı şekilde gerçekleştirebilmeleri için yerel yönetimlere önemli görevler düşüyor. Bu görevlerden bir tanesi de okul çevrelerin düzenlenmesi ve okullardaki spor imkanlarının çok daha iyi hale getirilmesidir” dedi.

Kepez İlçesi’nde, bahçesinde sıcak asfaltı, duvarı olmayan okulların bulunduğunu hatırlatan Tütüncü, çamurlu ve tozlu okul bahçesi sıkıntısını kendisinin de yaşadığını belerterek, “Okul bahçelerinde sıcak asfalt çalışması başlatacağız. Yaz tatili bittiğinde ilçede asfaltsız okul kalmayacak. İstiyoruz ki çocuklarımız  2009–2010 eğitim-öğretim dönemine başladığında çamurlu ve tozlu bahçelerle karşılaşmasın” ifadesinin kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 12:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?