1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den esnafa müjde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeşil Akdeniz Sanayi Sitesi'nin genel kurul toplantısına katıldı.

Antalya Esnaf veSanatkarlar Odası konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurula Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, Kepez belediyesi meclis üyeleri ve sanayi esnafı katıldı.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu, genel kurulda yaptığı konuşmada, sanayi sitesinin tapu sorununun çözümü konusunda Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü'den yardım istedi.

Tetikoğlu'nun ardından kürsüye çıkan Tütüncü ise, “Sanayi sitesi esnafının sıkıntılarını yakından biliyorum. Esnaflara yaptığım ziyaretlerde çözüm önerilerini de paylaştık. Belli noktalarda da çözümler ürettik.” dedi.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin tapu ve ruhsat sorununa da değinen Başkan Tütüncü, “ Bu meselenin bir an evvel çözüme kavuşması noktasında kararlıyız. Çözümle ilgili geçmiş dönemde atılan adımları devam ettiriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunları çerçevesinde ve hangi noktalarda esneklik yapabiliyorsak bu sorunun çözümü noktasında sanayi esnafına yardımcı olacağız. Belediye olarak biz yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Yeşil Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının yapması gereken ödevler var. Ev ödevlerinin tamamlandığı andan itibaren de tapuları esnafımıza vereceğiz ve ruhsatlı ilgili en önemli engelli kaldırmış olacağız”dedi.

Yeşil Antalya Sanayisi Sitesi'nin genel kurulunda, üyelerini oylarıyla İbrahim Tetikoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 13:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?