1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den Kepez'e ilk park

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, ilk parkın yapımına Varsak Karşıyaka Mahallesi’nde başlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi, Göksu, Hüsnü Karakaş, Güneş Mahalleleri’nde ilk sıcak asfalt hizmetinin ardından dönemindeki ilk parkı da Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne yapıyor.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gürdal Sitesi yanındaki 2 dönümlük alandan oluşan parkın inşasına başladı. İlçe halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletlerinin de bulanacağı parkta, yürüyüş yolları, oturma alanları ve çocuk oyun grubu da olacak. Kısa sürede yapımı tamamlanarak parkın, mahalle sakinlerinin kullanımına açılması hedefleniyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, eşit ve adil hizmet anlayışıyla mahallelere belediye hizmetlerini götüreceklerini söyledi.

İlçe halkının, çocuklarının mutluluğunu çoğaltmak için çalıştıklarını belirten Tütüncü, “Kepezli vatandaşlarıma, vaat ettiğimiz 41 proje kapsamında yol haritalarımızı belirledik ve kolları sıvadık. Mahallelerimizin sorunlarını belli bir sıra, program dâhilinde çözmeye başladık” ifadesini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 16:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?