1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den mahallelere ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe sınırları içerisinde yer alan bölgelerin sorunlarını yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gerçekleştirdiği ziyaretlerle mahallelerin sorunlarını muhtarlardan ve vatandaşlardan dinleyerek, çözüm üretiyor. Tütüncü bu kapsamda Barış Mahallesi Muhtarı Halil Yılmaz'ı da ziyaret etti ve Yılmaz'dan mahallenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Mahalle muhtarı tarafından mahalledeki açık semt pazarının kapalı hale getirilmesinin talep edilmesi üzerine Başkan Tütüncü, Yılmaz ile açık semt pazarına giderek, incelemelerde bulundu.

İlgili teknik birimlerin yapacağı incelemelerden sonra uygun olması halinde açık semt pazarının kapalı hale getirebileceklerini söyleyen Tütüncü, Barış Mahallesi'ne muhtarlık hizmet binası ve PTT şubesi yapılmasıyla ilgili de çalışma yapacaklarını ifade etti.

Pazar esnafının ve vatandaşların talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mahallelere kapalı semt pazarları yapacaklarını vurgulayan Tütüncü, ziyarette çocukları da oyuncak dağıtarak sevindirdi.


 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 17:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?