16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Tütüncü'den minibüsçülere ziyaret

TÜTÜNCÜ'DEN MİNİBÜSÇÜ ESNAFINA ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Minibüsçüler Odası'nın Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki depolama alanını ziyaret ederek, minibüsçü esnafının sorunlarını dinledi.

Başkan Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Kepez Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Minibüsçüler Odası'nın Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki depolama alanını ziyaret etti. Tütüncü, minibüsçü esnafının sorunlarını dinledi. Minibüsçülerin sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Tütüncü, "Büyükşehir Meclisi'nde de Ankara'da da sizlerin sorunlarınızın çözümünün takipçisiyim" dedi.Başkan Tütüncü ayrıca, Kepez bölgesinde toplu taşıma araçlarının kullandığı yolların bakımını düzenli olarak yaptıklarını, kötü durumda olan yolları da asfaltladıklarını belirtti.

Minibüsçüler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki depolama alanındaki park yerinin toprak olan bölümünün asfaltlanmasını talep etti.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ise esnafın, KİPA kavşağındaki durakla ilgili düşüncelerini sordu.Minibüsçüler, durağın yerinin değiştirilmesinin vatandaşı olumsuz etkilediğini dile getirerek, Özdilekpark AVM'nin önünde durak oluşturulmasının daha yararlı olacağını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 16:32:02
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 21:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?