1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den okul ziyareti

Sefa Akın İlköğretim Okulu'ndaki görme engelliler sınıfını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütünü, kabartma kitabı sorununu çözmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Okul ziyaretlerini sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ahatlı Mahallesi'nde bulunan Sefa Akın İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Antalya'da sadece Sefa Akın İlköğretim Okulu'nda bulunan görme engelliler sınıfını da ziyaret eden Başkan Tütüncü, kabartma kitabı sorununun çözümüyle yakından ilgileneceğini ifade etti.

Okulun kurucu müdürünün dayısı Münir Yoran olduğunu hatırlatan Tütüncü, bu nedenle Sefa Akın İlköğretim Okulu'nun kendisi için özel bir anlam taşıdığını söyledi.. Başkan Tütüncü'ye okulun sorunlarıyla ilgili bilgi veren yetkililer bahçede bulunan çok amaçlı spor alanının asfaltlanmasını talep etti. Talebi değerlendiren Başkan Tütüncü ise yerinde incelediği spor alanına da sıcak asfalt dökülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Başkan Hakan Tütüncü, son olarak AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ile birlikte Emek Mahallesi'ndeki General Şadi Çetinkaya İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 14:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?