1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den okullara müjde!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den eğitime büyük destek. Tütüncü, ilçedeki bütün okulların bahçelerinin sıcak asfaltını ve peyzajını yapacaklarını açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede eğitim kalitesinin artması için icraata başladı. Tütüncü, Kanal Mahallesi’ndeki Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nu ziyaretinde okulların bahçe sorununu çözme müjdesi verdi.

Okula gelişi sırasında öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Hakan Tütüncü, burada yaptığı açıklamada ilçedeki 86 okulun bahçesine sıcak asfalt dökülmesi talimatını verdiğini söyledi. Tütüncü, “2009–2010 eğitim-öğretim yılı başlangıcına kadar Kepez’de sıcak asfaltsız okul bahçesi kalmayacak” dedi.

Sıcak asfaltın yanı sıra okul bahçelerinin peyzajını da yapacaklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sıcak asfaltla birlikte, çevre düzenlemesi noktasında sıkıntılı olan okullarımızın bahçelerinin peyzajı da Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak. Okullarımızın bahçeleri yeşillendirilecek, çiçeklendirilecek. Yapacağımız bu çalışmalarla okul bahçelerimizi toz ve çamur çilesinden kurtaracağız, okul bahçelerimizi eğitim ve öğretimin nefes alacağı bahçeler haline getireceğiz. Bundan sonra da her zaman okullarımızın, çocuklarımızın yanında olacağız. Onların emrindeyiz. Kepez’de eğitim kalitesinin artması konusunda Kepez Belediyesi olarak üzerime düşen ne görev varsa yapmaya hazırız.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?