1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den Pierre Loti sözü

KEPEZ'E PİERRE LOTİ KAHVESİ

Kent ormanı mesire alanında incelemelerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede İstanbul'un tarihi simgelerinden Pierre Loti kahvesine benzer bir alan oluşturma sözü verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kent ormanı mesire alanında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunduğu sırada bir projesini gazeteciler ile paylaşan Tütüncü, İstanbul'un tarihi mekanlarından biri olan Pierre Loti tepesine benzer bir yapıyı denizin ve Beydağlarının en güzel izlendiği bölgelerden olan mesire alanına uygulayacağını söyledi.

Antalya'nın muhteşem doğal güzelliklerinin manzarasında çaylarını içecek, kahvaltısını yapabileceğini söyleyen Tütüncü, " Türkiye'nin en büyük Atatürk maskının ve yapay şelalenin de bulunduğu mesire alanında başlatılan yenileme çalışması aralıksız sürüyor.Burası 7 gün 24 saat canlı bir mekan olacak. 70 dönümlük alanda başlatılan park çalışmaları da bitmek üzere. Kültürel ve sosyal tesisleriyle Kent Ormanı'nı, Antalyalılar için oksijeni bol, havası temiz güzel bir yaşam alanı haline getireceğiz." dedi.

Proje kapsamında kent ormanı mesire alanında köy pazarı, seyir terasları, gözlemenin yapılacağı kahvaltı mekanları, çocuk oyun parkı, spor alanı, çay bahçesi, oto park, kır düğünlerinin yapılacağı alanların olacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 18:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?