1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü'den sanata destek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, görevi devralalı bir hafta olmadan KBTT'nin “ Bir Kış Dönümü Şenliği” oyununu izleyerek, ilçede sanatsal ve kültürel faaliyetlere önem vereceğinin mesajını verdi.


Gönüllü tiyatroculardan kurulu Kepez Belediyesi Tiyatro Topluluğu (KBTT), “Bir Kış Dönümü Şenliği” oyununu bu sezon son kez sahneledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de son oyunda gönülle tiyatrocuları yalnız bırakmadı. Tütüncü, çiçek verdiği gönüllü tiyatrocuları, başarılarından dolayı kutladı. Tütüncü, ayağının tozuyla KBTT’nin, tek perdelik köy seyirlik oyunu Bir Kış Dönümü Şenliği’ni izleyerek, ilçede sanatsal ve kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğinin mesajını verdi. Yeni Mahalle Semtevi’nde sahnelenen oyunu, Başkan Hakan Tütüncü ile birlikte Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Soner Erkaya ve Gürsel Kaya, Kepez Belediye Meclis Üyesi Serhat Demir ve çok sayı da Kepezli izledi. Oyunun bitimiyle salonda bulunan seyirciler, alkışlarıyla tiyatrocuları kutladı. Oyunu izleyerek gönülle tiyatrocuları yüreklendiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de sahneye çıkarak, çiçek verdiği oyuncuları tebrik etti.


Tütüncü, KBTT’nin kurulmasında katkısı olanlara, KBTT Eğitmeni ve tiyatro sanatçısı Gökhan Avkıran’a, Bir Kış Dönümü Şenliği oyununun yönetmeni Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu oyuncusu Erdal Gürcan’a ve gönüllü tiyatroculara teşekkür etti. Başkan Hakan Tütüncü, “Bu dönemde de sanatın ve sanatçının yanında olacağız. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerle Kepezli vatandaşlarımızı eğlendirmeye devam edeceğiz. Kepez Belediyesi Tiyatro Topluluğumuzun değerli oyuncuları, gelecek sezon çok güzel oyunlarla Kepez’imizde sanata önem veren bir topluluğun oluşmasına katkıda bulanacaklar. Bu akşam, tek perdelik, köy seyirlik oyununu başarıyla sahneleyen gönüllü tiyatrocularımızı da kutluyorum” dedi.


Bir Kış Dönümü Şenliği oyununun yönetmeni Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Sanatçısı Erdal Gürcan da ayağının tozuyla kendilerini yalnız bırakmayarak, sanata destek vereceğinin mesajını veren Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
''Bir Kış Dönümü Şenliği'' oyununu bu sezon 4 bine yakın Kepezli izledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 13:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?