22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tütüncü’nün hediyesi ‘kitap’

TÜTÜNCÜ’NÜN HEDİYESİ ‘KİTAP’

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilköğretim okulu öğrencilerine hem kitap hediye etti, hem de gelecekte iyi bir meslek sahibi olabilmeleri için derslerine çok iyi çalışmaları nasihatinde bulundu.

Öğrencilerin isteklerini dinlemek, sıkıntıları yerinde görmek amacıyla ilçedeki okulları gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şahinlerevler İlköğretim Okulu’nu ve Demirgül İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Şahinevler İlköğretim Okulu’nu ziyaretinde Tütüncü’ye, öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Okul Müdürü Mehmet Ali Çakır’dan, okulun sıkıntılarını dinleyen Tütüncü, problemlerin çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, daha önce yunus gösterisine götürdüğü okulun özel sınıfında eğitim gören zihinsel özürlü öğrencilerle de bir araya geldi. Bir sınıfı da ziyaret eden Tütüncü, derslerine çok iyi çalışmalarını istediği öğrencilere, “Gelecekte saygın kişiler arasında olabilmeniz için bugünlerde derslerinize çok iyi çalışmanız lazım. Sizlerin çok daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için öğretmenleriniz, idarecileriniz her türlü gayreti gösteriyorlar. Size düşen tek görev çalışmaktır. Çalışırsanız başarı sizinle olur” nasihatinde bulundu.

Okulun bahçesinde toplanan öğrencilere de bir konuşma yapan Tütüncü, “Eğitim-öğretim ortamlarını daha iyi hale getirebilmek için çalışıyoruz. Sizlerden isteğimiz derslerinize çok çalışmanız ve çok başarılı olmanızdır. Derslerinize iyi çalışırsanız gelecekte güzel bir hayata sahip olursunuz. Bizler zaman zaman sizlerin yanına gelmeye devam edeceğiz. Okullarımızın sorunlarını giderme konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, önümüzde günlerde eğitime açılacak olan Şahinevler İlköğretim Okulu’nun anaokulu binasının çevre düzenlemesini de yapacaklarını ifade etti.

Tütüncü, aynı günde ikinci okul ziyaretini Demirgül İlköğretim Okulu’na yaptı. Okul Müdürü Hatem Ceylan, 2 bin öğrencilerinin bulunduğunu belirterek, Başkan Tütüncü’ye, ziyaretinde, okulların sıkıntılarının çözümüne verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Tütüncü, okulu ziyaretinde 3-C sınıfı öğrencilerine kitap hediye ederek, “En iyi dost kitaptır. Sizlerden çok kitap okumanızı istiyorum.”

TÜTÜNCÜ’NÜN HEDİYESİ ‘KİTAP’
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 12:49:00
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 12:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?