21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

TV ödülleri açılış kokteyli yapıldı

ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİ AÇILIŞ KOKTEYLİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Sanat Kültür ve Sanat Vakfı'nın birlikte düzenlediği '2. Antalya Televizyon Ödülleri'nin açılış kokteyli, televizyon yıldızlarının katılımı ile yapıldı.

Türkiye'nin ilk geniş kapsamlı televizyon ödülleri olan ve geçtiğimiz sene İsmail Cem Televizyon Ödülleri olarak düzenlenen 2. Antalya Televizyon Ödülleri'nin açılış kokteyli, Antalya Mardan Otel'de yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın da katıldığı kokteylde, ünlü televizyon yıldızları adeta şıklıkta birbirleri ile yarıştı.

Yorulmadan iyi bir iş yapılmayacağına değinen Behzat Ç. dizisinin ünlü oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, "İki gün nefes alacağız. Geçmişte birlikte olduğumuz arkadaşlarınız var. Uzun zaman sonra görmediğim arkadaşları burada göreceğim. Televizyon bir yana, canlı performansın yerini hiçbir şey tutamaz" dedi.

Küçük Sırlar dizisinin başarılı oyuncusu Sinem Kobal ise, organizasyonun çok iyi olduğunu belirterek, "Antalya, sinema için büyük katkıda bulunuyordu. Televizyon için de bunu göstermesi çok iyi" diye konuştu. Ünlü futbolcu Arda Turan ile ilgili soru üzerine Kobal, "Arda ile ikimiz hep göz önündeyiz. Özel hayatımız hakkında konuşmuyoruz. İkimiz için de gelecekte hayırlısı olsun" dedi.

Kokteylde konuklara bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Belediye başkanı olduğum günden itibaren, Antalyalılara sözümüz vardı; 'Antalya'yı festival ve kültürün kenti yapacağız' diye. Bunu bir örnekle daha gösteriyoruz. Antalya, Altın Portakal'la tanınıyor. Bu, tanıtımda ikinci bir köprü. Türkiye'nin gelişiminde bir sanat dalı olarak televizyona çok şey borçluyuz. Ne yazık ki bu sanat dalında sanatçıları yeterince ödüllendiremedik. Biz bunun için başladık. Bunu sürdürülebilir kılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİ AÇILIŞ KOKTEYLİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 23:03:05
Güncelleme :30 Nisan 2011 Cumartesi 09:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?