1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Twizzle Show gösterileriyle büyüledi

Antalya'nın gözde tesislerinden Starlight Convention Center Thalasso & Spa, otelde bu sezon yeni oluşturulan buz pateni sahasını dünyaca ünlü buz pateni gösteri grubu Twizzle Show'un gösterisiyle açtı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç mevkiinde bulunan Starlight Convention Center Thalasso & Spa Otel, Rusya'nın dünyaca ünlü ve ödüllü patencilerinin oluşturduğu Twizzle Show grubunun gösterisiyle buz pateninin açılışını yaptı.

Sahneye çıkan Twizzle Show grubu, hafta boyunca birbirinden muhteşem dans ve performans gösterileriyle otelin misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatacak. Kadrosunda dünya buz pateni şampiyonlarını ve ödüllü patencileri barındıran dünyanın birçok ülkesinde de sayısız gösteriler sunan grup, orijinal kostümleri ve koreografileri ile de büyük ilgi gördü.

Hizmete açtığı buz pateni sahasıyla yaz tatili kavramına yepyeni bir boyut getiren Starlight Otel, misafirlerini buz pateniyle serinletirken, birbirinden özel ve ilginç buz dansı gösterileri ile de unutulmaz bir gece yaşattı. World of Sunrise Grubu bünyesinde yer alan ve 2008 yılında hizmete giren Starlight Convention Center Thalasso & SPA Otel'de, Rusya'nın dünyaca ünlü ve ödüllü patencilerin oluşturduğu Twizzle Show grubu bir hafta boyunca nefes kesen gösterilerini sunmaya devam edecek.

Bütün yıl boyunca kullanıma açık olacağı belirtilen buz pateni sahasının yanı sıra eğlence alanı içerisinde bowling salonu, bilgisayar oyunları, elektronik oyun makinelerinin de bulunduğu belirtildi. Turistlerden özellikle Ruslar gösterilere hayran kaldı.

MÜŞTERİLERE FARKLI TATİL İMKANI

Rusya'nın, dünyaca meşhur Asya'da ve Doğu Avrupa'da çeşitli müsabakalarda dereceler sahibi olan patencilerden oluşan "Twince Show" grubunun çok profesyonelce şov yaptığını belirten Starlight Convention Center Thalasso & SPA Otel'in Genel Müdürü Orhan Koral, grubun 8 kişiden oluşmasına rağmen hem kostümlerinin hem de koreografilerinin çok güzel olduğunu ve izlenmesinin çok zevkli olduğunu söyledi.

Starlight Otel'in iki büyük özelliği olduğunu ifade eden Koral, bunlardan bir tanesinin kongre merkezi olduğunu bir tanesinin de Antalya'da en büyük Thalasso SPA merkezi olduğunu bildirdi. Yeni sezona misafirlere ve çocuklarına yönelik bir eğlence merkezi açarak girdiklerini söyleyen Koral, şöyle konuştu: "Buz pateni pisti de bu eğlence merkezi içerisinde. Yaklaşık 300 m2'lik buz pisti var. Her türlü müsabakaya uygun, içerisinde ses düzeni ve ışıklandırması bulunan buz pistimizde ayrıca dışarıdan gelen yayın kuruluşları içinde her türlü uygun çekim yapabilmeleri için alt yapı mevcut."

Koral, hedeflerinin çevrede bulunan otellerden farklı bir çizgide olmak ve gelen misafirlere unutamayacakları bir tatil yaşatmak olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 11:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?