8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Uçakta evlilik teklifi yaptı

Alanya'da inşaat işleriyle uğraşan İnşaat Mühendisi Mustafa Küçüker, bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı Avukat Meltem Toklu'ya aşık oldu. Aşkına karşılık bulan Küçüker, kısıtlı zaman ve imkanlarla görüştüğü Meltem Toklu'ya unutulmayacak, romantik bir evlilik teklifinde bulunmanın yollarını aradı. Avukat arkadaşının bir iş için THY'nin uçağıyla Ankara'ya gideceğini öğrenen Mustafa Küçüker, evlenmek teklifi için uçağın uygun olacağını düşündü.

Küçüker, uçakta evlilik teklifinde bulunurken, bir keman sanatçısının da kendisine eşlik etmesini planladı.
Bu düşüncesini THY'ye yazıyla bildiren Mustafa Küçüker, THY yetkililerinin olumlu görüş bildirmesi üzerine hazırlıklara başladı.

Alanya'da otellerde müzik yapan keman sanatçısı Fevzi Dağdeviren ile anlaşan Mustafa Küçüker, kız arkadaşı Meltem Toklu'dan habersiz 'business class'tan keman sanatçısı ve kendisi için bilet aldı. Kız arkadaşı ise uçağın orta tarafında oturacaktı. Keman sanatçısı Fevzi Dağdeviren ve Mustafa Küçüker, Meltem Toklu'ya görünmeden gizlice uçağa binerek, ön taraftaki koltuklara oturdular. Uçak, Ankara'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra, önce keman sanatçısı ayağa kalktı ve 'Love Story'yi çalarak, uçağın orta sıralarına doğru yürümeye başladı. Ardından gelen Mustafa Küçüker de sevgilisi Meltem Toklu'ya yaklaşarak onu sevdiğini ve kendisiyle evlenmek istediğini belirtti.

Hiç ummadığı bir anda, erkek arkadaşını karşısında gören ve keman eşliğinde evlilik teklifiyle karşılaşan Meltem Toklu şaşkınlığını gizleyemedi, ancak bu sürpriz evlilik teklifini kabul etti. Küçüker de teklifini kabul eden Meltem Toklu'nun parmağına alyans taktı.

Bu durum karşısında önce şaşıran yolcular, genç çifti alkışladılar. THY yönetiminin önceden uyardığı uçuş personeli de genç çift için açtıkları şampanyayı ikram ettiler.

Uçakta duygularını anlatan iş adamı Mustafa Küçüker, bir yıl önce ABD'den Antalya'ya geldiğini ve bir arkadaşı aracılığıyla Meltem Toklu ile tanıştığını ifade etti. Küçüker şunları söyledi:

“Zaman zaman görüştüğümüz Meltem ile iş yoğunluğu ve başka nedenlerden ötürü bir araya gelmemiz zor oluyordu. Bu yüzden Meltem'e evlenme teklifi yapacak yer ve zaman bulamadım. Meltem'in bir işi dolayısıyla Ankara'ya uçakla gideceğini öğrenince, sürpriz yapmak istedim. Hazırlıklarımı tamamladım ve isteğimi gerçekleştirdim. Uçakta çok heyecanlıydım. Meltem, teklifimi kabul etmeyebilirdi.”

Küçüker, ailelerin de onayıyla en kısa sürede evlilik hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.

Yerden 10 bin metre yükseklikte yapılan sürpriz evlilik teklifi karşısında çok büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirten Meltem Toklu da “Çok heyecanlandım. 10 bin metre yükseklikte evlilik teklifi alacağımı hiç tahmin etmiyordum.
Benim için unutamayacağım, çok romantik, sürpriz bir evlilik teklifi oldu. Çok şanslıyım” diye konuştu.
AA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 16:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gülşen YILDIRIM ( izmir- kiraz ) IP: 85.105.30.xxx Tarih : 14.06.2007 13:07:38
SLM ÇOK GÜZEL VE ROMANTİK BİRŞEY YAPMIŞLAR YANİ BU ÇOK GÜZEL BİŞEY KİMİN AKLINA BÖYLE BİRŞEY GELİR.VE KEMAN DA İKİNİZ ÇOK SEVİMLİ VE YAKIŞIYORSUNU VE SİZE MUTLULUKLAR DİLERİM.KENDİNİZE HER ZAMAN SEVGİYLE BAKIN.K.İ.B ALLHA EMANET OLUN İKİNİZ DE.