7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ücretsiz tahlile büyük ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ücretsiz şeker ve kolestrol tahlilleri devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşlara yönelik başlattığı ücretsiz tanı amaçlı glikoz, kolestrol, trigliserid, LDL kolestrol tahlilli hizmeti devam ediyor. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği tahlil için vatandaşlar sabah erken saatlerde uzun kuyruklar oluşturuyor. Günde 50 kişinin tahlilini yapan sağlık müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların ilgisinden memnun. Antalyalılarda Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir hizmet gerçekleştirmesinden dolayı oldukça memnun.

TÜREL’E TEŞEKKÜR

Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa standartlarında bir hizmet verdiğini belirterek, “Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz. Belediyelerin böyle bir hizmet vermesi çok önemli. Sağlık her şeyin başında gelir. Bu nedenle belediye başkanına ve personeline teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Öte yandan Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise sosyal güvencesi olsun olmasın 30 yaş üzeri tüm vatandaşların tahlilini yaptıklarını belirterek, “Tahlilleri sabah saat 09.00 ile 10.30 arasında yapıyoruz. Vatandaşlardan aç gelmelerini istiyoruz. Ve halkımızdan buraya gelmeden önce 249 53 80 numaralı telefonu arayarak bir gün önceden randevu almalarını istiyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 11:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?