21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Uçurtmalar gözyüzüyle buluştu

Muratpaşa Belediyesi ve TED Antalya Koleji tarafından düzenlenen uçurtma şenliği Falez Parkı'nda gerçekleşti. Şenliğe aileleriyle birlikte katılan yüzlerce çocuk, uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.

Muratpaşa Belediyesi ile TED Antalya Koleji'nin ortaklaşa düzenlediği Uçurtma Şenliği, yüzlerce çocuk ve ailesinin katılımıyla gerçekleşti. Şenliğe, Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi öğrencileri de katıldı. Şenliğin açılış konuşmasını yapan Muratpaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Deniz Demirel, “Uçurtma şenliğinde çocuklarımız bahar ayının keyfini yaşadı. Ayrıca aramızda bulunan misafir çocuklarımız, kendi yaşıtları ile kaynaşma fırsatı buldu. Buna benzer etkinliklerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek” dedi.

TED Antalya Koleji adına konuşan Genel Müdür Lütfü Ünsal, “Muratpaşa Belediyesi ile geçtiğimiz yıl Bisiklet Şenliği'ni gerçekleştirmiştik. Bugün Uçurtma Şenliği'nde buluştuk. Bisiklet Şenliği'nin ikincisi de önümüzdeki haftalarda yapılacak. Tüm katılımcıların gönüllerince bir gün geçirmesini diliyorum” diye konuştu. Uçurtma şenliğinde uçurtmalar gökyüzünde süzülürken, şenlik alanında bir de kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir, Göçerler İlköğretim Okulu'na bağışlanacak.

 

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 14:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?