7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Uçurumda can pazarı

Antalya’da bir süre önce işinden ayrılan ve nişanlısı tarafından da terk edilen 27 yaşındaki Cahit Doğan, arkadaşları ile birlikte Eski Lara Yolu'ndaki Falez2 Parkı'nda alkol alırken dengesini kaybederek 35 metrelik yükseklikten kayalıklara düştü.

Olay yerine gelen 2 itfaiye erinin halatla falezlerden inerek kurtardığı Doğan, hastaneye kaldırıldı.

Kültür Mahallesi’nde yaşayan Cahit Doğan bir süre önce çalıştığı fabrikadan çıkarıldı. Yaklaşık bir ay önce de nişanlısı tarafından, “Sen çok fakirsin. Biz ise zenginiz. Bu birliktelik yürümez” diyerek terk edilen genç bunalıma girdi. Doğan, dün gece arkadaşlarıyla birlikte Eski Lara Yolu'ndaki Falez2 Parkı’na giderek alkol almaya başladı.

Alkolü fazla kaçıran Doğan arkadaşlarının yanından ayrılarak falezlerin üzerinden denizi seyretmeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden Doğan, 35 metre yükseklikten kayalıkların üstüne düştü. Arkadaşları, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kayalıklarda projektörler ile yaptıkları aramada Doğan’ın izine rastlayamadı. Bu sırada Cahit Doğan’ın kapalı olan cep telefonunu açtığını farkeden polis ekipleri kayalıklardan gelen cep telefonu sesi üzerine Doğan’ın yerini belirledi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinden 2 itfaiye eri halatla falezlerden sarkıtıldı. İtfaiye erlerinin Doğan’ın hayatta olduğunu telsiz ile bildirmesiyle birlikte Doğan’ın arkadaşları büyük bir sevinç yaşadı.

Bu sırada Doğan’ın denizden çıkartmak için olay yerine kurtarma botu ile deniz polisi geldi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kayalıklardan çıkartılan Cahit Doğan, sedye ile polis botuna bindirilerek yat limanına getirildi. Burada hazır bekleyen 112 ambulansı ile Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Doğan’ın vücudunun bir çok yerinde kırık olduğu, kafa tramvası geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Cahit Doğan’ın bir süre önce işten ayrıldığını söyleyen arkadaşları, “Evde otururken canı sıkıldı ve dışarı çıkmak istedi. Hep birlikte parka geldik ve alkol almaya başladık. Bir anda Cahit’in yanımızda olmadığını farkettik. Cahit bir süre önce nişanlısı tarafından fakir olduğu için terk edilmişti. İşten de ayrılınca psikolojik sorunlar yaşıyordu” dedi.
Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 11:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet küçükertaş IP: 88.232.71.xxx Tarih : 10.02.2007 22:08:12
bu olay gerçekten dehşet verici ben bir taksici olarak inanıki aldıgım her müşteriden korkar oldum rahmetli hasan abimin ailesine baş saglıgı ve sabırlar diler katil veya katillerin bir an önce yakalanması dilegimle tüm arkadaşlarımın başı sag olsun dikkatli olalım