21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ulupınar'da Osmanlı esintisi

Antalya’nın Kemer ilçesinde doğal güzellikleri ile ünlü Ulupınar'da muhteşem doğanın içinde hizmet veren Botanik Restaurant, akan sular üzerinde yer alan köşklerine yeni VIP köşkler ekledi.

Osmanlı motifleri ile özel olarak bezenmiş köşkler, tamamen özel dizayn edilirken, çatal bıçağından tabak çanağına kadar Osmanlı esintisi veriyor. VIP Müşteriler ise yeni köşklerden verilen hizmetten memnunlar.

Botanik Restaurant Sahibi Fevzi Taş, "Bu yıl turizm oldukça iyi geçiyor. Beklediğimiz ölçüde iyi bir sezon geçiriyoruz. Yerli yabancı çok sayıda misafirimizi bu güzel doğal ortamda misafir ediyoruz. Gelen VIP müşterilerimiz için ise farklı bir köşk düşündük.
Altın yaldız varak işlemeli köşkler yaptırdık diyen Taş, tabağından çanağına, çatalından bıçağına her şey özel olarak bu köşklerde yer almakta. Özel garsonlarımız burasını tercih eden misafirlerimize farklı bir hizmet veriyor. Osmanlı motifleri ile hazırlattığımız bu köşkleri özellikle zengin Rus misafirlerimiz tercih ediyor. Büyük de ilgi var. " dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 14:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?