1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ulupınar'da turist hareketliliği

Kemer’in muhteşem doğal güzelliklerinin tümünü üzerinde barındıran Ulupınar’da sezonun açılması ile hareketlilik de başladı. Yerli yabancı çok sayıda turist bölgeye gelirken, gelen misafirler bölgede bulunan restoranlarda yemek yemenin keyfini çıkarıyor.

Antalya Kemer’de Yaz Mevsimi’nin gelmesi ile birlikte turizm sektöründe gözle görülür bir hareketlilik başladı. İlçeye gelen misafirler hem Kemer’in doğal güzelliklerinin keyfini çıkarıyor hem de restoranlarda bulunan eşsiz yemeklerin tadına bakıyor.

Bölgeye gelen yerli-yabancı turistlerin menüsünde ise ağırlıklı olarak kiremitte Alabalık yer alıyor.Ulupınar’da restoran işleten Barış Taş bu sene turizmden umutlu olduklarını belirterek “Bu sezon için hazırlıklarımızı tamamladık. Sezondan umutluyuz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Şu anda turlar ile ve özellikle iç pazarında hareketliliği ile restoranlarımızda hareketlilik gözleniyor. Özellikle hafta sonları çok yoğun geçiyor. Bu arada misafirlerimiz restoranlarımıza özgü Alabalık tadına hayran kalıyorlar. Rus müşterilerimiz kiremitte Alabalık tadını çok seviyorlar. Hatta bir porsiyon isteyen bir daha istiyor. Bize özgü olarak kiremitte Alabalık en çok tercih edilen yemeğimiz.“ dedi

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 11:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?