21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Uluslararası Koro Festivali başlıyor

ULUSLARARASI KORO FESTİVALİ BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Aktif Felsefe Yeni Yüksektepe Kültür Derneği işbirliği ile düzenlenen 3. Antalya Uluslararası Koro Festivali, 13-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıla oranla bu yıl daha geniş katılımla yapılacak olan 3. Antalya Uluslararası Koro Festivali programı, Yeni Yüksektepe Kültür Derneği'nde düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek, Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Antalya Şube Başkanı Ayşe Kuran, Organizasyon ve Komite Başkanı Güçlü Doğan ve Sanat Danışmanı Dr. Nikolay Merdzhanov katıldı. Festivalin kültür turizmine büyük katkı sağladığını ifade eden Büyükşehir

Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya'da kültür ve sanatın üretilmesini ve tüketilmesini destekliyoruz. Başkanımızın talimatı ile kültür ve sanatı kentin her bölgesinde yaşatacağız. Bu tür organizasyonlar, turizmi çeşitlendirmek adına önemli bir çalışma" dedi.

Festivalin her geçen sene daha da büyüyerek yol aldığını ifade eden Organizasyon Komite Başkanı Güçlü Doğan ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Festivale katılacak grupların 13 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'de Büyükşehir Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinliğe, Türkiye, Bulgaristan, Filipinler, Litvanya, Letonya, Makedonya'dan gruplar katılacak. Gençlik ve çocuk gruplarının gösterimlerinin gerçekleşeceği 3. Antalya Uluslararası Koro Festivali'ni Antalyalılar, AKM ve Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde ücretsiz izleme imkanı bulacak.

ULUSLARARASI KORO FESTİVALİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 15:14:05
Güncelleme :9 Nisan 2011 Cumartesi 12:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?