21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ümit milliler çalışmalarını sürdürüyor

UEFA Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası'na hazırlanan Ümit Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Mardan Spor Kompleksi'nde kampa giren Ümit Milli Takımı, Avrupa Ümitler Şampiyonası elemelerinde Beyaz Rusya ile oynayacağı Play-off karşılaşmasına günde çift antrenman ile hazırlanıyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanlarda futbolcular hırsları ile göz dolduruyor. Sakatlıkları bulunan Serdar Özkan ve Cem Paul Karaca kadrodan çıkartılırken İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Mahmut Tekdemir kadroya dahil edildi.

Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Hami Mandıralı, "Antalya futbol için olağanüstü bir şehir. Burada tesisler ve hava çok güzel. Beyaz Rusya maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Cuma günü burada iyi bir oyun sergileyip deplasmana avantajlı gitmek istiyoruz" dedi.

Baraj maçlarının ilk ayağında avantajı elde etmek istediklerini söyleyen Mandıralı, "Futbolcularım sahada performanslarını iyi gösterip, yeteneklerini sergileyip hem kendilerini hem de Türk futbolunu temsil etmek istiyorlar. Tarihte ilk defa bir Avrupa Şampiyonası'na girmek için mücadele vereceğiz. İlkleri başarmak Türk insanının yüreğinde her zaman vardır. Ümidimiz, Ümitler olsun diyerek yola çıktık. Bu şampiyonaya katılmayı çok istiyoruz. Çünkü tarihimizde ilk defa böyle bir şey olacak. Ben bu arkadaşlarımızın bunu başaracağına inanıyorum" diye konuştu.

Takımının bireysel yetenekleri üstün olan oyunculardan kurulu olduğunu belirten Hami Mandıralı, "Futbolcularımın form durumu şu an gayet iyi. Bireysel yeteneklerimizi takım halinde iyi bir performansa dönüştüreceğimize inanıyorum. A Milli Takım'a Aydın, Ceyhun, Batuhan ve Serdar Kurtuluş'u gönderdik. Avrupa Ümitler Şampiyonası'na katılmak da önemli ancak bizim en büyük hedefimizi A Milli Takım'a oyuncu göndermekti, bunu da başarıyoruz" dedi.

Ümit Milli Takım oyuncuları Eren ve Barış ise, "Antalya'da güzel bir ortamda çalışıyoruz. Futbolcular olarak çok hırslıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp Avrupa Ümitler Şampiyonası'na katılmak istiyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 14:18:53
Güncelleme :7 Ekim 2008 Salı 19:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?