16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

'Umudumuz Kılıçdaroğlu'

BAYKAL'IN MEMLEKETİNDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'na, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'dan destek geldi.

UMUDUMUZ KILIÇDAROĞLU ŞARKISI

CHP İl Gençlik Kolları, düzenlediği basın toplantısında, adaylarının Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Antalyalı gençler, toplantının yapılacağı salona Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde hazırlanan 'Umudumuz Kılıçdaroğlu' şarkısı eşliğinde geldi.

TARİHİN EN BÜYÜK KOMPLOSU

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Eren Kurt, basın toplantısında partinin tarihinin en büyük komplosuna maruz kaldığını belirterek, CHP gençliği olarak bu komployu lanetlediklerini söyledi. Kurt, partinin her üyesinin bu komploya karşı verilen hukuk mücadelesinin takipçisi olacağını belirterek, "Partimizin en önemli liderlerinden Deniz Baykal'ın her zaman ve her koşulda yanındayız. Baykal'a sahip çıkan, geri dön mitingine geniş katılım sağlayan Antalya gençliği, Deniz'ine sahip çıkmaktan vazgeçmeyecek.

Baykal, istifa ederek hem siyasette duruş örneği vermiş, hem de partimizi bu tür alçakça saldırılardan korumuştur."

YENİ UMUT IŞIĞINI DESTEKLİYORUZ

Kurt, gelişen sürece bağlı olarak partinin iktidar yürüyüşünde, tüm partililerin ortak kararının 22-23 Mayıs'taki kurultayda Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığında birleştiğini söyledi.

"Deniz Baykal'ın yeniden aday olmama şeklindeki kararı ile birleşen bu durum karşısında, önümüzdeki kurultayda Kılıçdaroğlu'nun adaylığının desteklenmesi gerektiği düşüncesindeyiz" diyen Kurt, AK Parti'nin önemli isimlerinin istifasını sağlayan Kılıçdaroğlu, önümüzdeki seçimlerde de AK Parti'nin iktidardan gidişine ön ayak olacak. Biz Antalya gençliği olarak partimizin önündeki bu yeni umut ışığını, bu iktidar ışığını sonuna kadar destekliyoruz."

BAYKAL'IN MEMLEKETİNDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 15:20:00
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 16:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?