21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Umut Durmuş'un mutlu günü

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor'da oyunculardan Umut Durmuş, düzenlenen nikah ve düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çiftin nikahını Kepez Belediye Başkanı ve Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Erdal Öner kıydı. Beko Basketbol Ligi'nde başarılı bir grafik çizen Kepez Belediyespor'da oyunculardan Umut Durmuş, düzenlenen nikah ve düğün töreni ile yaşamını İlknur Durmuş ile birleştirdi.

Geceye Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Alkış, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Demir, Genel Menajer Engin Taşkıran, Baş Antrenör Sabit Hadziç, teknik heyet, Antalya Belediyespor Basketbol Genel Menajeri Doğan Hakyemez, takım oyuncuları, ailesi ve sevenleri katıldı.

Kepez Belediyespor Kompleksi'nde gerçekleşen gecede çiftin nikahını Kepez Belediye Başkanı ve Kepezspor Onursal Başkanı Erdal Öner kıydı.

Çiftin nikah şahitliğini Kulüp Başkanı Kadir Alkış ve Genel Menajer Engin Taşkıran yaptı. Genç çifte mutluluklar dileyen Öner, "Kendi sporcumuzun mutluluğuna şahit olmak benim için mutluluk verici. Genç çifte mutluluklar diliyorum" dedi. İlk dansın ardından pasta kesimi ve havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Umut Durmuş'u bu mutlu gününde takım arkadaşları da yalnız bırakmadı. Doyasıya eğlenen Kepez Belediyesporlu oyuncular, arkadaşlarının mutlu gününde pistten inmedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 11:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?