1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ünlü mankenler Side'de

Manavgat ilçesine bağlı Side beldesindeki Sueno Otel'de düzenlenen "Dosso-Dossi Fashion Show" adlı defilede, 30 derece sıcağın altında kışlık giysiler tanıtan mankenler büyük ilgi topladı.

"Dosso-Dossi Fashion Show" fuarı, Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesindeki Sueno Hotels Beach'de başladı. 25 ülkeden davet edilen bin kişilik yabancı konuk için Sueno Hotels Beach Side Otel, Dosso-Dossi Fashion Fuarcılık tarafından özel olarak kapatıldı.

'Alışveriş yaparken tatil, tatil yaparken alışveriş yap' sloganıyla başta Rusya, Ukrayna olmak üzere doğu bloku ve birçok Avrupa ülkelerinden bin kişilik alıcı ithalatçı firmaları Türkiye'ye davet eden Dosso-Dossi Fashion Show'da buluştu.

Vizyon Production Atilla Kaplakarslan tarafından organize edilen defilede katılımcı firmaların koleksiyonlarını Tuğba Özay, Seda Ertan, Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Aslı Baş ve Aysu Baceoğlu gibi ünlü mankenler sergiledi. 30 manken tarafından 30 derece sıcağın altında kışlık giysiler tanıtıldı.

Defilede bir konuşma yapan Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, yazın Antalya kışın ise İstanbul ve Uludağ'da gerçekleştirilen bu sistemin dünyada bir ilk olduğunu söyledi. Fuarda ayrıca, Brezilya Samba dans grubu bir gösteri gerçekleştirdi

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 11:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?