7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ünlü mankenlerden kış koleksiyonu

Perspective firmasının 2007-2008 sonbahar-kış koleksiyonu, Antalya'da ünlü mankenlerin katıldığı defile ile tanıtıldı. 

Bayan giyiminde Türkiye'de ve Avrupa'da geniş bir portföye sahip olan Perspective firması, Topkapı Palace Otel'de düzenlediği defile ile 2007-2008 sonbahar-kış kreasyonunu tanıttı. Ünlü mankenler Yüksel Ak, Esra Eron, Noella, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Burcu Okutulmuş, Neslihan Önder, Tanya, Seyma Subaşı, Pınar Taştepe, Paola Lorena Pohi ve İnna Popenko'nun görev aldığı kadın hatlarını ortaya çıkaran volümlü kürklerle süslenen triko elbiseleri yüksek belli pantolonların tamamladığı defilede, koyu renkli kürklü yakalarla süslenmiş abiye kıyafetler de beğeniye sunuldu. Blue jean üzerine abiyelerin, bandana şeklinde türbanların, yaz aylarında olduğu gibi taytların, büyük güneş gözlüklerinin, büyük çantaların ve trençkotların yer aldığı defile izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Soft renklerin ağırlıkta olduğu defilede siyah yine gözde oldu. 

Bugüne kadar Avrupalı kadınlara hizmet veren firma, Türk kadınlarına yönelik hazırladığı kışlık giysilerle de izleyenlerden tam not aldı. Defilede, 2007 kreasyonu 60 abiye tanıtıldı. 

Defile sonrası mikrofonlara konuşan ünlü mankenler, ilginç açıklamalarda bulundu. İzmir'de yaşayan ünlü manken Yüksel Ak, küresel ısınmanın kendisini korkutmadığını belirtirken, ellerinde bavulları ile dolaşan bazı mankenler yoğunluktan yakındı. Yine podyumlardan sahneye ve dizilere transfer olan ve iş kazası yaşayan mankenler röportajların konusu oldu.










İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 19:13:15
Güncelleme :31 Mart 2007 Cumartesi 19:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?