1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ünlü mankenlerden Side'ye çıkartma

Dosso Dossi Fashion Show, 12-19 Haziran tarihleri arasında Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesindeki Sueno Hotels Beach Side'de gerçekleştirilecek.

'Alışveriş yaparken tatil, tatil yaparken alışveriş yap' sloganıyla başta Rusya ve Ukrayna olmak üzere Doğu bloku ülkelerinden bin kişilik alıcı firmaları Türkiye'ye davet eden Dosso Dossi, İstanbul'dan 24 firmaya bir fuar alanı oluşturup satış yapmalarını sağlayacak.

Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, yazın Antalya, kışın ise İstanbul ve Uludağ'da gerçekleştirilen bu sistemin dünyada bir ilk olduğunu söyledi.

Ülkemize turist getirerek turizm yaptıklarını anlatan Eraslan, şöyle konuştu: "fuar kurup satış yaparak, döviz kazandırıp ticaret sağlıyoruz. Herkes kriz derken, biz krizden fırsatla bu ticareti yarattık."

Organizasyonu Vizyon Production Genel Sanat Yönetmenliği Atilla Kaplakarslan tarafından gerçekleştirilecek defilede, katılımcı firmaların koleksiyonları ünlü mankenler Tuğba Özay, Seda Ertan, Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Aslı Baş ve Aysu Baçeoğlu olmak üzere toplam 30 manken, Koreograf Bora Kaskan tarafından hazırlanan şovla bin kişilik yabancı konuklara sunulacak.

Bugün başlayan ve 19 Haziran 2009 tarihine kadar devam edecek olan Dosso Dossi Fashion Show'un galası yarın Sueno Hotels Beach Side'de gerçekleştirilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 15:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?