15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ünlü yıldızın ödülü Akaydın'dan

ÜNLÜ YILDIZIN ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN AKAYDIN VERDİ

İngiltere'nin en ünlü kanallarından biri olan TV 4'ün Antalya'da yapılan yarışma programının ödül törenine davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yarışmada birinci olan ünlü Pop Grubu Blue'un solisti Anthony Daniel Costa'ya ödülünü verdi.

İngiliz TV 4 kanalı tarafından Antalya'da düzenlenen, 'Five Go To Turkey' isimli yarışmanın ödül töreni Karaalioğlu Parkı'nda bulunan Nazım Hikmet heykeli önünde gerçekleştirildi. Ödül törenine onur konuğu olarak davet edilen Başkan Akaydın, yarışmanın Antalya'da düzenlenmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Akaydın, “İngiltere'nin önde gelen kanallarından TV 4'ün düzenlediği yarışma, Antalya'nın tanıtımına ayrı bir renk katmıştır. Kendi ülkelerinde kendi alanlarında ünlü olan kişileri burada konuk etmekten mutluyuz“ dedi. Başkan Akaydın daha sonra yarışmada birinci olan dünyaca ünlü pop grubu Blue'nun solisti Anthony Daniel Costa'ya ödülünü verdi.

Kıbrıs Rum asıllı sanatçı Antalya'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a teşekkür etti. Antalya'nın değişik mekanlarında çekilen yarışmaya ünlü astroloji uzmanı Russel Grant, İngiltere eski parlamenter ve kraliçe danışmanı Derek Convey ve ünlü iş kadını Emma Ridley gibi ünlüler katıldı. Yarışmacılar çekimleri yapılan ülkenin ve kentin geleneksel kültürünü yansıtan birçok alanda yarışarak derece aradı. Düzenlendiği şehirle ilgili tanıtıma yönelik birçok bilgiyi izleyicilerine aktaran TV 4 yapımcıları, Hıdırlık Kulesi önünde Başkan Akaydın'la röportaj yaptı.

ÜNLÜ YILDIZIN ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN AKAYDIN VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 15:04:05
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 15:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?