21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

UPAV Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Belçika Profesyonel Seyahat Acenteleri Birliği'nin (UPAV) yıllık genel kurul toplantısı, Antalya'da gerçekleştirildi. 

Belçika'nın önde gelen meslek örgütlerinden olan ve 180 üyesi bulunan UPAV'ın genel kurul toplantısı, Lara'daki Fame Residence Hotel'de yapıldı. Toplantının Antalya'da yapılmasına Mediterra ve Jetel Turizm firmaları öncülük etti. Türkiye'de turizm sektöründeki kötü gidiş ve çeşitli dedikodulara rağmen UPAV'ın yıllık genel kurul toplantısını Antalya'da yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen UPAV Başkanı Jean Philippe Cuvelier, "Biz her yıl farklı bir ülkede buluşup toplantılarımızı yapıyoruz. Türkiye'ye böyle bir organizasyon için ilk defa geliyoruz. Antalya'yı tercih etmemizin esas nedeni ekim ayına girmiş olmamıza rağmen eksilmeyen güneşi ve pırıl pırıl doğasıdır. Ayrıca bizim için Türkiye çok önemli ve vazgeçilmez pazarımız" dedi. 

Toplantıdan sonra otel yönetimi Belçikalı misafirler için açık alanda kokteyl ve ardından da barbekü partisi düzenledi. Gecenin finalinde ise, havai fişek gösterisi yapıldı. 

30 Eylül'de başlayıp 3 Ekim tarihine kadar çeşitli toplantı, workshop ve alt komisyon çalışmalarının yapılacağı toplantıya katılan turizmciler için kısa Antalya gezileri düzenlenerek, şehrin tarihi, doğal mekanları hakkında bilgiler verilecek. 
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 13:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?