22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Uygur kardeşlerden muhteşem gece

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Kültür İletişim Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen 4'üncü Ramazan Şenliği kapsamında Karaalioğlu Parkı'nda sahne alan Süheyl-Behzat Uygur kardeşler, unutulmaz bir gece yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Kültür İletişim Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Karaalioğlu Parkı'ndaki 4'üncü Ramazan Şenliği kapsamında kurulan çarşıyı iftar vakitlerinde binlerce Antalyalı ziyaret ediyor.

Çeşitli yarışmalar ve gösterilerin yer aldığı şenlikte Hacivat ve Karagöz oyunu çocuklardan büyük ilgi gördü. Şenliğin sonunda sahneye çıkan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler esprileri ile Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Şovlarında çeşitli yarışmalar yapan Uygur kardeşler birincilere ödüller verdiler.

Büyükşehir Ramazan Şenliği'nde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Behzat Uygur, kendilerini izlemeye gelen Antalyalıların heyecanına hayran kaldıklarını söylediler. Süheyl-Behzat Uygur kardeşler 18 Eylül'de de şenlik kapsamında sahne alacaklar

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 16:12:04
Güncelleme :4 Eylül 2008 Perşembe 16:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?