22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Uygur Kardeşlerden unutulmaz gece

Süheyl- Behzat Uygur Kardeşler, “Şahane Ramazan” adlı eğlence programları ile Antalya Büyükşehir Belediyesi 4’ncü Ramazan Şenliği kapsamında ikinci kez Antalyalılarla buluştu. Uygur kardeşler esprileri ve birbirinden eğlenceli yarışmaları ile izleyenlere yine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gecede ilk olarak Karagöz ve Hacivat gösterisi yer aldı. Özelikle çocuklar gösteriyi ilgiyle izledi. Daha sonra Şahane Ramazan şovlarıyla ünlü Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler sahneye çıktı. Uygur kardeşlere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Uygur Kardeşler, birbirinden komik skeç ve esprileri ile şenlik alanını dolduran binlerce Antalyalıyı kahkahaya boğdu.

Abdülkadir ve Kötü Şarkı isimli parçalarını da seslendiren Süheyl ve Behzat Uygur büyük alkış alırken, dansları da ilgi çekti. Daha sonra ikili, Şahane Pazar programlarından da bilinen eğlenceli yarışmalardan düzenledi. Yarışmacılar izleyenler arasından seçildi. İlk olarak bodyguard yarışması yapıldı.

Sahnede dans eden yarışmacıların, müziğin kesilmesiyle birbirlerinin kucağına atlaması ilginç görüntüler oluşturdu. Daha sonra balon ve miğfer yarışmaları gerçekleştirildi. Süheyl ve Behzat Uygur ile yarışmacılar aralarındaki komik diyaloglar da izleyenleri gülme krizine soktu.

Antalyalılar, Şahane Ramazan programında kahkaha dolu saatler geçirirken, yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verildi. Büyükşehir Ramazan Şenliği’nde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Behzat Uygur, seyirciye hayran kaldıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 11:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?